Gaffelpärmar

gaffelpärmarGaffelpärmar uppfanns i slutet av 1800-talet och har inte förändrats mycket sedan dess. De finns i mängder av färger och varianter. Ryggen är ledad och papprena i pärmen hålls ihop med metallgafflar. Gaffelpärmar finns i olika storlekar t.ex. som helryggspärmar (med 60 mm bred rygg) och halvryggspärmar (40 mm bred rygg). Det finns även gaffelpärmar extra breda med 80 mm ryggbredd.

Gaffelpärmar är populära förvaringsredskap och du kan hitta dem på lågprishandlar och i bokhandeln – numera även på nätet! Internethandeln har ett stort utbud olika serier och tillverkare, samt tillbehör som register och pärmställ. Många företag använder tjänster som gör att du som kund kan beställa större leveranser som kommer fram inom bara några dagar! De flesta företag idag har en webshop och Swedoffice, Profsoffice och Kontorsmagasinet är exempel på sådana som säljer pärmar i god kvalité till bra priser. I övrigt är Papperskungen en populär återförsäljare. Dessa företag säljer gaffelpärmar online och leverar smidigt och säkert.

Idag brottas vi ständigt med bristen på tid, men som tur är finns det nya och smidiga sätt att konsumera på. Att köpa gaffelpärmar över internet är enkelt och billigt! Om du är osäker på vart du kan hitta gaffelpärmar billigast kan du på hemsidorna till Pricerunner och Prisjakt enkelt jämföra produkter från olika återförsäljare och hitta den perfekta pärmen för just dig.