Ljusmassa till hemmapyssel

ljusmassaAtt skaffa hem ljusmassa för att göra egna ljus är ett jätteroligt hemmapyssel, där man dessutom gör någonting som håller länge och är personligt. Att skapa egna ljus med hjälp av ljusmassa tar inte heller särskilt lång tid, och man kan skaffa ljusmassa i en vanlig hobbyaffär. Man kan även göra sin egen ljusmassa.

http://ljusmassa.se/

Att köpa ljusmassa är inte alls dyrt, men att samla egna överflödiga ljusstumpar kan bli ännu billigare. Det beror helt på om man använder mycket ljus själv, eller vet andra människor man kan få detta av.

Ljusmassa går att återanvända flera gånger, vilket är väldigt bra om man har kvar ljusmassa från när ljuset brunnit ner, så kan man göra ett nytt ljus av det som blev över.

Som pyssel är det riktigt roligt att göra egna ljus, och då behöver man ljusmassa. Man kan skapa egna ljus tillsammans med barnen, med vänner eller själv. Det är lika roligt i vilket fall som. Att skaffa hem ljusmassa och göra egna ljus kan dessutom bli en riktigt rolig present till andra, som både är unik och personlig.

Att skapa egna ljus med hjälp av ljusmassa gör att man dessutom får de sortens ljus man själv vill ha, men som man kanske aldrig hittat någonstans.